Menu
  • Showcase7
  • Showcase8
  • Showcase9
  • Showcase10

Op 23 september treden we op bij Neighbours For Life in Hoevenen. Haast je om kaarten te bestellen; je krijgt niet alleen de onvervalste KINDaMAGIC-boost om een herfstdip tegen te gaan, maar je steunt er ook een goed doel mee. Hieronder lees je er meer over.

 

Kaarten bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tot 23 september!

 

 

Neighbours For Life

Neighbours For Life Hoevenen vzw is een groep buren die jaarlijks acties voor het goede doel organiseert. Begin mei 2022 organiseerden zij voor de 4de keer een fuif met live-muziek in de JOS. Op vrijdag 23 september organiseren zij voor de tweede keer een concert in de kerk Attenhoven. Deze keer is het Kapelse pop- en rockkoor “Kindamagic” te gast. Zij zullen die avond een mooie selectie brengen uit hun heel gevarieerd repertoire.

De opbrengst van deze avond zal samen met de opbrengst van de vorige fuif aan de vzw KRAS Jeugdwerk geschonken worden.

KRAS Jeugdwerk

Kras is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die in verschillende wijken van ’t Stad een gevarieerde vrijetijdswerking op poten zet voor kinderen en jongeren. Kras vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen, ook kinderen en jongeren die moeilijker hun weg vinden naar andere initiatieven. Ze houden daarom de drempel zo laag mogelijk en werken specifiek in wijken waar veel armoede en schooluitval heerst, en waar minder publieke ruimte en vrijetijdsaanbod is.

Kras wil dat iedereen kan spelen en zich ontspannen, maar ondersteunt kinderen en jongeren ook waar nodig. Zo hebben ze ook een aanbod voor anderstalige nieuwkomers, doen ze aan spelend leren, huiswerkbegeleiding, of ondersteuning op de weg naar de arbeidsmarkt.

Voor meer info over Neighbours For Life, neem contact op met:

Tom Neys               0497 12 27 15

Karin Vandebroek   0474 99 08 28

Facebook: https://www.facebook.com/neighboursforlife/

 

Meer info over Kras Jeugdwerk: https://www.krasjeugdwerk.be

Kalender

No events

Login